29-05-2024


No42: LUXE APPARTEMENTEN NABIJ VONDELPARK GEREALISEERD

Kroonenberg Groep heeft vier exclusieve appartementen ontwikkeld aan de Zocherstraat te Amsterdam. Vlakbij het Amsterdamse Vondelpark werd een bestaand kantoorpand getransformeerd naar vier luxe koopappartementen. Heyligers Architects tekende voor het ontwerp van dit smaakvolle boetiekproject.

De vier appartementen hebben oppervlaktes van 45 m2, 66 m2 en twee van 80 m2. Ze combineren de grandeur van een monumentaal pand met modern comfort en tijdloze elegantie. Hoge plafonds, verdiepingshoge deuren en ramen en het hoogwaardige interieur onderstrepen het exclusieve karakter.

Alle woningen zijn voorzien van een geoliede eiken vloer. In de hallen en in de keukens ligt een Belgische hardstenen vloer. De open Siematic-keuken is voorzien van een kookeiland, sfeerverlichting en alle mogelijke inbouwapparatuur van Siemens. Een Quooker en een Pando-wijnklimaatkast maken de keuken af. De wanden van de appartementen zijn gestuukt en geschilderd in een zachte, warme wit-grijze kleur. In de sanitaire ruimtes zorgen fraaie verlichting en keramische tegels in een matte zandkleur voor een behaaglijke sfeer. De badkamers zijn voorzien van duo wastafelmeubels, elektrische handdoekverwarmer, inloopdouche en een verlichte spiegelkast. De Hotbath kranen, accessoires en douches zijn uitgevoerd in gunmetal. Led-verlichting, HR-glas, vloerverwarming, een warmtepomp en een warmteterugwininstallatie leiden tot energielabel A+.

De appartementen beschikken over volledig te openen ramen en een berging, en het is mogelijk om in de ondergelegen parkeergarage een parkeerplaats te huren. De appartementen zijn te koop vanaf € 675.000,- tot € 1.200.000,- kosten koper.

Kroonenberg Groep wordt bij de verkoop van deze appartementen bijgestaan door Ramon Mossel Makelaardij en Sotheby’s International Realty. Meer informatie www.no42.nl.